Află care sunt beneficiile unui eveniment local de tip eco-brunch

Explorăm împreună avantajele unor experiențe locale savuroase, care îmbină armonios mâncarea cu ecoturismul și nevoia de a reveni la lucrurile simple. 

Vara trece repede, dar gustul a ceea ce am trăit plăcut în sezonul călătoriilor ne dorim să rămână cu noi multă vreme. Din acest motiv, am decis să poposim asupra beneficiilor pe care evenimentele gastronomice locale, organizate cu tot mai mult succes și în destinațiile noastre de ecoturism, le aduc în bagajul memoriei oaspeților, dar și al gazdelor care le pregătesc. Pentru asta, călătorim în Țara Dornelor, una dintre cele cinci destinații de ecoturism certificate din România, care în luna iunie a acestui an a organizat al patrulea eco-brunch local, cu mare priză la public și la comunitățile gazdă. De ce au avut succes de-a lungul edițiilor, te invităm să descoperi în cele 10 beneficii expuse în continuare!

Continuarea articolului aici

ALTE ARTICOLE

Meniu